Woning verhuren Breda

Woning verhuren Breda? U bent aan het juiste adres bij Expats Breda! Wij hebben ruime ervaring met het verhuren van woningen aan expats. Zo hebben wij connecties met bedrijven die gebruik maken van expats.

Woning verhuren Breda: Wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die worden uitgezonden door een buitenlands bedrijf of ingehuurd door een bedrijf in het buitenland. Het zijn betrouwbare huurders doordat zij een hoog inkomen genieten. Hierdoor zoeken zij huurwoningen in het duurdere segment, dit zijn woningen die andere huurders niet kunnen of willen betalen. Expats hebben vaak een arbeidscontract van 1 tot 3 jaar, hierdoor zijn zij op zoek naar huurwoningen die tijdelijk te huur zijn. Na de verhuurperiode komt uw woning dus weer vrij voor een nieuwe verhuurperiode, eigen gebruik of verkoop. In veel gevallen kunt u uw meubels gewoon laten staan! Ideaal voor verhuurders die zelf ook tijdelijk in het buitenland verblijven, maar hun woning niet willen verkopen.

Woning verhuren Breda: De werkwijze van Expats Breda

Expats Breda zorgt dat uw woning op diverse sites voor woningzoekenden geplaatst wordt. Daarnaast matchen wij uw woning aan woningzoekenden in ons bestand. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Ook zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht, doen wij een initiële inspectie van de woning en stellen wij een waterdicht huurcontract op. Voor een geheel zorgeloze verhuurperiode kunt u bij ons terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer aan. Vraag uw verhuurmakelaar naar meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Wilt u meer informatie over woning verhuren Breda via Expats Breda? Neem contact met ons op via info@expatsbreda.nl of bel 076-7620999!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close