Leegstandswetverhuur Breda

Uw koopwoning verhuren Breda? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres bij Expats Breda! Als uw woning te koop staat en u al een andere woning heeft gevonden, is het erg lastig de dubbele lasten op te brengen. Daarom kunt u kiezen voor het verhuren via de Leegstandswet. Zo mag u uw te koop staande woning verhuren en hoeft u maar beperkte huurbescherming te garanderen. Omdat expats vaak op zoek zijn naar tijdelijke huurwoningen, zijn zij een ideale kandidaat voor het huren van uw koopwoning!

Koopwoning verhuren Breda: Leegstandswet

Om te kunnen verhuren via de Leegstandswet dient u een leegstandswetvergunning aan te vragen bij de gemeente Breda. U dient aan een aantal voorwaarden te voldoen:

 • De woning moet voor verkoop bestemd zijn, en:
  • Is nog nooit bewoond geweest
  • Is tenminste 1 jaar door de eigenaar bewoond geweest
  • Is in de tien jaar voordat de woning leeg kwam te staan slechts 3 jaar verhuurd geweest
 • De woning is een gebouw bestemd voor verzorging of verpleging, logiesverschaffing, groepsgewijze huisvesting, administratie en/of onderwijs en is in afwachting van een andere bestemming

Het aanvragen van een Leegstandswet vergunning bij de gemeente Breda kost €128.43. Houdt er rekening mee dat het tot 6 weken kan duren voordat u uw vergunning ontvangt. Ook dient uw bank toestemming te hebben gegeven.

Wilt u meer informatie over koopwoning verhuren Breda via Expats Breda? Bel naar 076-7620999 of mail naar info@expatsbreda.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close