Leegstandswet Breda

Wilt u verhuren via de Leegstandswet Breda? Neem vandaag nog contact op met Expats Breda! U kunt u Leegstandswetvergunning aanvragen bij de gemeente Breda. U dient er rekening mee te houden dat het tot 6 weken kan duren voordat u uw vergunning ontvangt. Ook dient u er rekening mee te houden dat u toestemming nodig heeft van uw bank. Verhuren via de leegstandswet brengt veel voordelen met zich mee: zo kunt u dubbele lasten dekken en is uw woning minder gevoelig voor vandalisme. Ook hoeft u maar beperkte huurbescherming te garanderen, waardoor het gemakkelijker is de huurder te laten vertrekken als u de woning heeft verkocht.


Leegstandswet Breda: Werkwijze Expats Breda

Expats Breda zorgt voor optimale online exposure van uw woning. Zo vinden wij binnen korte tijd een geschikte huurder die wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Daarnaast zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een initiële inspectie van de woning. U kunt ook bij ons terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer. Vraag uw makelaar naar meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Meer informatie over Leegstandswet Breda? Neem contact op met Expats Breda via info@expatsbreda.nl of bel naar 076-7620999!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close