Huis verhuren expats Breda

Huis verhuren expats Breda? U bent aan het juiste adres bij specialist Expats Breda. Wij hebben ruime ervaring met het verhuren van huizen aan expats en hebben connecties met bedrijven die gebruik maken van expats. Denk hierbij aan Shell, Tesla en Tideway.

Huis verhuren expats Breda: Expats?
Expats zijn buitenlandse werknemers die zijn uitgezonden door een bedrijf in het buitenland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Zij hebben een hoog inkomen waardoor ze in aanmerking komen voor huurwoningen in het duurdere segment. Expats hebben in veel gevallen een arbeidscontract van 1 tot 3 jaar. Hierdoor zijn zij op zoek naar woningen die tijdelijk beschikbaar zijn, het liefst gemeubileerd. Een bekend voorbeeld van expats zijn IT-ers uit India. Zij worden ingehuurd door een bedrijf in Nederland om de IT-systemen te onderhouden.

Huis verhuren expats Breda: Werkwijze

Expats Breda zorgt voor aanwezigheid van uw woning op diverse sites voor woningzoekenden. Daarnaast hebben wij ook nog een eigen bestand van woningzoekenden. De potentiële huurder wordt gecontroleerd op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Ook zorgen wij voor een initiële inspectie van de woning, stellen wij een waterdicht huurcontract op en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. Ook kunt u bij ons terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer. Vraag uw makelaar van Expats Breda voor meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Wil u uw huis verhuren expats Breda via Expats Breda? Bel naar 076-7620999 of mail naar info@expatsbreda.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close